Categories
Col·loqui Spoiler

SPOILER amb els Teatres de proximitat, per conèixer la temporada que ve

 

Data de l’activitat: 22 març 2021 a les 19:30

De la ma dels Teatres de proximitat coneixerem la iniciativa On el teatre batega

Els teatres de proximitat us proposem conèixer un avançament de la segona part de la temporada on us explicarem els espectacles més destacats de cada sala. Performance, comèdia, musical, clàssics i teatre contemporani, tot hi cap a l’univers de les sales de proximitat. Veniu a conèixer la programació que ens espera!

Acte organitzat per les sales del projecte On el teatre batega, TRESC i ADETCA.

Pots recuperar la sessió aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Sota el lema “On el teatre batega” 10 teatres de Barcelona han volgut unir-se per destacar el valor de la proximitat dels escenaris com a eina de connexió amb els públics. Els seus compromisos amb els públics, amb els creadors teatrals i la consciència de ser una xarxa molt més forta, els han dut a presentar el nou segell conjunt. Junt son més forts i més aprop dels públics.

Actualment hi formen part: el Teatre Akadèmia, la Sala Atrium, l’Antic Teatre, LaBadabadoc, el Teatre La Gleva, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, El Maldà, el Teatre Tantarantana i la Sala Versus Glòries. Si voleu conèixer el seu projecte, els seus compromisos i el nou abonament per als seus espectacles, entreu a..

Per als socis i sòcies del TRESC, l’abonament permet accedir a 12 entrades per als espectacles de la temporada, en comptes de 10. Encara t’ho vols pensar?