Categories
Conversa

Conversa amb Sicus Carbonell, Tradicionàrius 2021

 

Data de l’activitat: 09 març 2021 a les 19:00

El cantant de Sabor de Gràcia, Sicus Carbonell, conversa amb el director del TRESC

Una conversa íntima i musical amb records duna de les famílies d’artistes mítics de la Vila de Gràcia i de la tradició popular recuperada que es va poder veure en el concert del dia 12 de març al CAT del Tradicionàrius.

Un espectacle global acompanyat de 7 músics i projeccions audiovisuals úniques i documentals que rememoren els grans creadors de la Rumba catalana de Gràcia: Peret, el Pescaílla, el Gato, el Chango o Moncho.

Pots accedir a la conversa aquí

 

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

En Sicus és un artista nascut en una de les famílies més importants de la música de Gràcia. La seva trajectòria és llarga i profunda amb arrels en tota la tradició gitana del barri. Descobrir la seva figura i la de tota l’escena que va viure, i ara reviu al seu espectacle, és un homenatge a la Rumba catalana i a tots aquells que la van fer gran.

Conegut com el cantant de Sabor de Gràcia, ens presenta el seu últim treball, i recorda aquell concert de celebració dels 25 anys de Sabor de Gràcia al Palau de la Música Catalana que es va fer poc abans del confinament.