El Podcast de l'Aula de Públics és un projecte del TRESC que vol recollir el valor cultural de les propostes dels programes propis de la Comunitat de Culltura en format entrevista amb persones destacades del panorama cultural del nostre país. Al llarg dels diversos episodis parlarem d'arts escèniques, literatura, cinema, música, patrimoni, etc. amb els grans referents actuals.

Episodi 1: Un spòiler del Festival Grec

En aquest primer episodi descobrim la programació de l'edició d'enguany del Festival Grec de Barcelona de la mà del seu director Francesc Casadesús. No et perdis aquesta repassada a les propostes més destacades que arriben a Barcelona aquest estiu!

Episodi 2: Oriol Broggi i '28 i mig'

En aquest episodi del Podcast de l'Aula de Públics ens endinsem al món de '28 i mig', l'obra de La Perla 29 que es basa en l'univers de Federico Fellini. Oriol Broggi ens descobreix els secrets d'aquest muntatge que podrem veure aquest juliol en el marc del Festival Grec de Barcelona.

Episodi 3: Premi TRESC a Jaume Sisa

Jaume Sisa rep el primer premi TRESC de la mà del Consell de Públics de la Comunitat de Cultura. En aquest episodi del Podcast de l'Aula de Públics del TRESC recuperem l'acte amb la conversa entre Donat Putx i Jordi Bianciotto i un sorpresa final de la mà de la coral Sis Punts i Veus de l'Once Catalunya.

Episodi 4: Presentació de la temporada teatral 22/23 amb Recomana

Després de les presentacions de les temporades de tots els teatres, és moment per asseure's i decidir per a quins espectacles comprem entrades... Quins són els espectacles més destacats?, els musicals que no et pots perdre?, les perles amagades?... En aquest 4t episodi del Pòdcast de l'Aula de Públics, tracem recorreguts a través dels diferents teatres per destriar allò que no ens pot passar per alt aquesta temporada.

Episodi 5: La Pedrera, la seva Fundació i noves exposicions

Ens aproximem a La Pedrera per assabentar-nos de les seves noves exposicions i per conèixer ben a fons la Fundació Catalunya La Pedrera. En aquest nou episodi del Pòdcast de l'Aula de Públics, recuperem la visita exclusiva a La Pedrera de la qual van gaudir els membres del Consell de Públics del TRESC, de la mà de la directora de cultura de la Fundació, Marga Viza.

Episodi 6: Primera edició de l'Entre línies

La tarda del passat dissabte 1 d'octubre de 2022, va tenir lloc la primera edició de l'Entre Línies. En aquella jornada, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm va acollir periodistes, escriptores i professionals del sector de l'esport per tal de compartir amb el públic històries sobre figures destacades de l'àmbit esportiu.

Episodi 7: +QueMúsica amb Ariox i Galgo Lento

El passat 15 de novembre vam viure una nova tarda rodejats de música al Pipa Club de Gràcia!
En aquest nou episodi, tenim la sort de conèixer de prop els projectes artístics d'Ariox i Galgo Lento, els que han estat considerats com els artistes revelació d'aquest passat estiu.

Episodi 8: Sant Jordi de Nadal

El cap de setmana del 26 i 27 de novembre, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, va tenir lloc l'esdeveniment literari de Nadal de referència: el Sant Jordi de Nadal.

Durant dues jornades vam poder assistir a diverses presentacions de llibres, taules rodones, activitats familiars i concerts ben acompanyats d'una cervesa.

Descobreix en aquest nou episodi, un petit resum de tot el que hi vam viure!

Episodi 9: +QueMúsica amb Carlota Flâneur

Descobreix en aquest nou episodi, una nova trobada dins del cicle dels +QueMúsica: aquesta vegada amb la Carlota Flâneur.
El passat 1 de desembre, vam tenir la sort de poder conèixer-la i d'escoltar alguns dels seus temes en format acústic.
Amb aquesta trobada donem per finalitzada la programació dels +QueMúsica de l'any 2022!

Episodi 10: 2022, quin gran any!

En aquest darrer episodi farem una cloenda de l’any partint d’algunes de les propostes més interessants i atractives que s’han dut a terme de gener a desembre de 2022.
Aquest any hem recuperat les activitats pròpies del TRESC, fet que ens omple d’il·lusió i esperem que a vosaltres, els nostres socis i sòcies, també us faci sentir així. Repassem les millors activitats que els socis i sòcies han pogut gaudir enguany.