El Podcast de l'Aula de Públics és un projecte del TRESC que vol recollir el valor cultural de les propostes dels programes propis de la Comunitat de Culltura en format entrevista amb persones destacades del panorama cultural del nostre país. Al llarg dels diversos episodis parlarem d'arts escèniques, literatura, cinema, música, patrimoni, etc. amb els grans referents actuals.

Episodi 1: Un spòiler del Festival Grec

En aquest primer episodi descobrim la programació de l'edició d'enguany del Festival Grec de Barcelona de la mà del seu director Francesc Casadesús. No et perdis aquesta repassada a les propostes més destacades que arriben a Barcelona aquest estiu!

Episodi 2: Oriol Broggi i '28 i mig'

En aquest episodi del Podcast de l'Aula de Públics ens endinsem al món de '28 i mig', l'obra de La Perla 29 que es basa en l'univers de Federico Fellini. Oriol Broggi ens descobreix els secrets d'aquest muntatge que podrem veure aquest juliol en el marc del Festival Grec de Barcelona.

Episodi 3: Premi TRESC a Jaume Sisa

Jaume Sisa rep el primer premi TRESC de la mà del Consell de Públics de la Comunitat de Cultura. En aquest episodi del Podcast de l'Aula de Públics del TRESC recuperem l'acte amb la conversa entre Donat Putx i Jordi Bianciotto i un sorpresa final de la mà de la coral Sis Punts i Veus de l'Once Catalunya.

 

Ves a dalt