Categories
Consell de públics Conversa

Trobada informativa Consell de Públics

Pots reviure la trobada aquí

 

Data de l’activitat: 05 juliol 2021 a les 19:00

Trobada informativa Consell de Públics

Ets un apassionat de les arts escèniques, de la música, del cinema, de la literatura, dels festivals o de l’art i el patrimoni? Creus que la teva experiència, coneixement i esperit crític pot contribuir en la generació de nous continguts i formats per a l’Aula de Públics del TRESC? doncs et convidem a venir a la sessió informativa del proper dia 5 de juliol a l’Antiga Fàbrica Damm per conèixer aquesta iniciativa participativa en la que volem donar veu als públics de la cultura.

A la sessió, amb 1 hora de durada aproximadament, et donarem més detalls de funcionament del Consell de Públics, els objectius i les accions previstes. En ella podràs fer preguntes, comentaris i resoldre dubtes del funcionament del Consell de Públics, i decidir la teva possible participació.

Programa de la sessió:

1. Presentació Aula de Públics a càrrec de Pepe Zapata
2. Experiència convidada: Joan Morros, coordinador des de fa més de 25 anys de l’entitat El Galliner de Manresa.
3. Explicació sobre el funcionament del Consell de Públics
4. Networking

L’aforament a la sessió serà limitat per tal de garantir la distància de seguretat, i serà obligatori l’ús de la mascareta.

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Joan Morros Torné és catedràtic emèrit d’Animació sociocultural de l’institut Guillem Catà de Manresa. Llicenciat en Psicologia i en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Ha estat co-fundador de diferents entitats culturals a Manresa: Moviment Rialles, col·lectiu Tabola, associació cultural Bloc, associació cultural El Galliner… Coordinador, des de fa 25 anys, d’aquesta entitat que és la responsable de la programació i la comunicació d’arts escèniques i música del teatre Kursaal i el teatre Conservatori de Manresa.

Què és  El Galliner

És una associació cultural creada a Manresa a finals de 1995 per un grup de persones inquietes culturalment amb 3 grans objectius:

1. Treballar per la recuperació del teatre Kursaal tancat des de l’any 1988.

2. Gestionar la programació municipal de teatre i dansa al teatre Conservatori.

3. Col·laborar en la dinamització sociocultural del Bages.

La recuperació del teatre Kursaal és va produir el febrer de 2007. Des de fa 15 anys l’associació cultural El Galliner és la responsable de la programació i la comunicació del teatre Kursaal i el teatre Conservatori de Manresa. Actualment formen part del Galliner una vintena de persones.