Categories
Col·loqui Conversa

Trobada exclusiva “Tot és comèdia”

 

Data de l’activitat: 01 juliol 2021 a les 18:30

Trobada exclusiva Tot és comèdia-SER Catalunya. Vols descobrir com es fa un musical?

Ha arribat el moment de celebrar que portem dues temporades col·laborant amb el programa Tot és comèdia de SER Catalunya i ho farem de la millor manera que sabem, convidant als guanyadors i guanyadores setmanals del carnet del TRESC d’aquestes dues darreres temporades.

Ho celebrarem en una trobada al Teatre Condal de la ma de la conductora del programa Rosa Badia i el director del TRESC, Pepe Zapata, que ens descobriran un dels temes sobre els quals ens heu preguntat més sovint. Com es fa un musical?

Respondrem a aquesta pregunta juntament amb el Dani Anglès, director del Teatre Condal, el director del musical “La filla del mar“, Marc Vilavella, i el seu director musical, Marc Sambola.

Si confirmes la teva assistència, et convidem a assistir gratis a la funció de La filla del mar aquell mateix dia 1 de juliol a les 20:00 (confirmacions fins el 28 de juny)

Activitat exclusiva per a guanyardors i guanyadores del carnet del TRESC al programa de SER Catalunya, Tot és comèdia.

Pots reservar la teva invitació aquí

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Des de setembre de 2019 el TRESC col·labora amb el programa de la SER Catalunya, Tot és comèdia, en la difusió de la programació d’arts escèniques i culturals de Catalunya. Cada setmana el director del TRESC ens fa 3 recomanacions culturals i entre tots els participants del programa sortegem un carnet de soci/sòcia del TRESC per a que pugueu gaudir de tota la programació cultural.

La filla del mar, d’Àngel Guimerà, és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d’una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà. Estarà en cartellera al Teatre Condal entre el 25 de juny  i el 4 de juliol.

Dani Anglès, és el director artístic del Teatre Condal i d’Onyric (del Grup Focus) a més de director de l’Escola Aules · Arts Escèniques. Vinculat al teatre musical des dels 18 anys, és un dels majors especialistes del gènere a Catalunya.

Marc Vilavella és actor, director i cantant. La seva trajectòria professional ha estat pràcticament sempre vinculada al teatre multidisciplinar. Marc Sambola, és compositor i director musical, autor de nombroses bandes sonores i de composicions per al teatre musical d’èxit.