Categories
Visita i postfunció

Visita exclusiva exposició Urban Nature al CCCB

 

Data de l’activitat: 29 juny 2021 a les 18:48

Visita exclusiva a la nova exposició Urban Nature del CCCB

«Urban Nature» és una obra de Rimini Protokoll, una companyia que porta el teatre més enllà dels seus límits. En aquesta estrena mundial de la seva última instal·lació performativa, el col·lectiu posa el focus en la vida a les grans ciutats.

Com si estiguessis caminant per dins d’una pel·lícula, «Urban Nature» et proposa un recorregut per les històries reals de set personatges que tenen vides creuades i, en alguns casos, oposades: un catedràtic d’història econòmica i ambiental, un empresari de les noves economies vinculades a la tecnologia i les ciutats, una noia que va viure al carrer, una nena del barri del Raval, una treballadora de l’economia submergida, un guarda de presons i una assessora financera.

Trobaràs 3 horaris diferents per a l’inici de visita. Tria el que millor s’ajusti a tu i quan acabin tots els torns, a les 20:30h, hi haurà una trobada exclusiva amb la companyia Rimini Protokoll.

Pots reservar la teva invitació aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Rimini Protokoll és una companyia de teatre creada el 2002 per Helgard Haug, Stefan Kaegi i Daniel Wetzel. El seu segell d’identitat ve marcat per la introducció de la tecnologia dins els espectacles així com la integració de persones reals (en comptes d’actors o actrius) com a part d’un procés d’experimentació de teatre immersiu. Tecnologies audiovisuals i interacció amb els públics, són part intrínseca dels seus espectacles.

El CCCB ens obre les portes de la seva nova exposició Urban Nature abans de la seva obertura oficial el dia 2 de juliol. “Urban Nature» reobre el debat sobre la gestió de recursos naturals com l’aigua, el dret a l’habitatge digne, l’expansió de noves economies i models de feina, les desigualtats entre els veïns o la mirada de les generacions més joves sobre el futur de les ciutats”.