Categories
Col·loqui Conversa

Col·loqui postfunció Faune

 

Data de l’activitat: 16 setembre 2021 a les 19:30

Col·loqui postfunció Faune

Sou apassionats de la dansa? Doncs no us podeu predre l’oportunitat de gaudir d’un espectacle com Faune en un dels Terrats de la ciutat de Barcelona.

Al finalitzar, podrem assistir i participar del col·loqui entre en ballarí Pol Jiménez, el coreògraf Bruno Ramri i la periodista cultural Mila Rodríguez. 

Organitzat pel TRESC en complicitat amb Coincidències.

Pots reservar la teva entrada aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

El ballarí i coreògraf Pol Jiménez va portar Agénero als Terrats l’any 2018, sota la direcció de Juan Carlos Lérida. Aquella peça en procés que va fascinar el públic va acabar derivant en La Oscilante, un treball justament premiat als Premis Butaca 2019. És per això que ens agrada molt tornar a comptar amb el talent del jove ballarí i coreògraf de cara als Terrats 2021.

Bruno Ramri és un coreògraf d’origen mexicà assentat a Barcelona que treballa molt estretament amb el món de l’educació i el benestar. Format a Mèxic, Barcelona i Stocolm, actualment col·labora en el desenvolupament de metodologies de recerca al Laboratori de recerca des del flamenc de l’Institut del teatre, a més a més de formar part de l’equip Tot Dansa 2021 com a formador, mediador i assistent del coreògraf Mario García Saez, projecte organitzat i promogut per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

Conduirà la sessió, la periodista Mila Rodríguez, especialitzada en cultura i gestió d’institucions culturals. Es membre de l’equip del programa Sinestèsia de La Xarxa Ràdio i col·labora en mitjans digitals com la Revista Musical Catalana.

Els Terrats en Cultura són més que un festival d’altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l’entrada d’un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc. No ho comuniquen fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment.