Categories
Col·loqui Conversa

Col·loqui postfunció Cabaret 13

 

Data de l’activitat: 15 setembre 2021 a les 19:30

Col·loqui postfunció Cabaret 13

Si vols gaudir d’una sessió escènica ben “canalla” a Barcelona i a més poder participar al col·loqui desprès de la funció, no et pots perdre la proposta de Terrats en cultura, amb Cabaret 13 i la trobada posterior entre l’artista Roberto G. Alonso i el periodista cultural Oriol Puig Taulé. 

Organitzat pel TRESC en complicitat amb Coincidències.

Pots reservar la teva entrada aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Si hi ha una estrella del cabaret més experimental a Barcelona, aquesta és, sens dubte, Roberto G. Alonso. Amb la seva companyia ens ha presentat espectacles d’èxit, com el recent Laberint Striptease (La Seca ¿ Espai Brossa), i ens han convidat a nits canalles amb Cabaret 13, l’espectacle de cabaret underground i picant que fan, de manera intermitent, al local de la companyia. Per als Terrats en Cultura, Roberto G. Alonso ha preparat un espectacle a mida, que ens porta dalt d’un terrat i ens convida a passar una vetllada cabaretera singular i inoblidable.

Oriol Puig Taulé, és crític i cronista d’arts escèniques. Llicenciat en Història de l’Art i Màster en Estudis Teatrals. Actualment és Cap de la secció d’Arts Escèniques a Núvol, el digital de cultura. Periodista freelance.

Els Terrats en Cultura són més que un festival d’altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l’entrada d’un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc. No ho comuniquen fins quaranta-vuit hores abans de l’esdeveniment.