Categories
#aTRESCbandes Col·loqui

#aTRESCbandes Els públics de la cultura… el dia després

 

Data de l’activitat: 18 juny 2020 a les 18:30

Parlem amb Ferran López, Antoni Laporte i Hebert Parodi sobre els públics de la cultura.

El cicle #aTRESCbandes va tenir lloc entre març i juny del 2020, amb 10 sessions setmanals emeses en streaming a través del nostre canal d’Instagram. Al llarg de les 30 converses trobem una sèrie de temes recurrents que fan referència a la necessitat de col·laborar i de crear xarxes, de treballar plegats; a la confluència entre lo presencial i lo online, no com a termes contraposats, sinó com a elements d’un nou paradigma propici per a la hibridació i la reinvenció de formats; a la necessitat de remarcar els valors socials de la cultura, començant per resoldre la qüestió de la monetització; i, inevitablement, al més que probable canvi d’hàbits i de rol dels públics de la cultura.

Pots reviure la conversa aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Algunes de les reflexions dels nostres convidats…

 

Ens hem obligat en 3 mesos a avançar molt ràpid en la digitalització, el que ha de comportar crear continguts interessants per als públics, que complementin el que ja ens dona l’experiència en viu“, Hebert Parodi, soci del TRESC i crític teatral.

La cultura és comunicació i socialització. Aquests dos principis són fonamentals. Tots els agents han de fer comunicació efectiva que transmeti diferents qüestions força i aconseguir estar en contacte permanent amb els públics… per parlar i, sobre tot, per escoltar-los“, Antoni Laporte, ARTImetria.

La recuperació ha de ser gestionada de forma quirúrgica. És moment d’avaluar cada pas per confirmar que avancem en la bona direcció, sense por a equivocar-nos“, Ferran López, Teknecultura.