Categories
Col·loqui Spoiler

SPOILER Temporada Alta 2021

 

Data de l’activitat: 09 setembre 2021 a les 19:00

Spoiler amb Salvador Sunyer, Director del Temporada Alta

Comencem temporada, en tots els sentits, torna el teatre i la cultura. I ho fem de la ma dels gestors que no han deixat mai de treballar per a que els escenaris i les platees es tornin a omplir. De la mà del director del Temporada Alta, Salvador Sunyer, i del Director del TRESC, Pepe Zapata, desvetllarem algunes de les novetats del festival de 2021.

La emissió es farà a través de l’Instagram Live del TRESC a partir de les 19:00h.

Accedeix a la conversa des d’aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

El Temporada Alta és el festival d’arts escèniques de referència a les terres gironines. Es celebra de forma nuclear a Girona i Salt entre octubre i desembre. És una finestra oberta al món i un punt de trobada entre l’escena catalana i la internacional, un espai d’exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i la producció d’espectacles, un impulsor de les xarxes d’intercanvi professionals.

Salvador Sunyer és el Director del Temporada Alta des de la seva creació, allà per 1992. Des de llavors fins ara, ha fet crèixer un petit projecte escènic fins convertir-lo en un dels festivals de referència internacional més importants.