Categories
Mots en viu

Ruta literària – Espies de Barcelona

 

Data de l’activitat: 05 juny 2021 a les 12:00

Ruta literària amb Roser Messa

Passejada pel Poble-sec amb l’autora d’Espies de Barcelona que ens portarà per diversos escenaris del llibre.

Barcelona, i especialment durant el període d’entre guerres del passat segle XX, va ser un formiguer d’espies internacionals que hi van arribar atrets per la situació estratègica de la ciutat i pel fet que formava part d’un país neutral que no va prendre part en cap de les dues guerres mundials. Parlem d’un seguit de personatges sorprenents, que realment van existir i que bé podrien ser els protagonistes d’una gran novel·la negra.

Punt de trobada: Jardins de les tres xemeneies (davant les xemeneies de l’antic edifci de FECSA) de l’avinguda del Paral·lel.

Reserves aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

De la ma de Roser Messa, pots recórrer diferents espais de la ciutat de Barcelona per endinsar-te en una història d’espies internacional: Hotel Colon, L’Hotel Cuatro Naciones de les Rambles, o el Paral·lel . La Roser Messa és historiadora de l’art, apassionada de Barcelona, i autora també de l‘Anecdotario de Barcelona, de l’editorial Comanegra, que publica també aquesta darrera obra de l’autora.

A Espies de Barcelona ens presenta 17 històries d’espies que van passar per la ciutat al llarg de la història i van fer l’engany, les mentides i les emocions forts una manera de viure. Homes i dones reals però amb vides increïbles, gairebé de novel·la.