Categories
Col·loqui De Grec a Grec

Història d’un senglar · Diàleg entre Gabriel Calderón i Joan Carreras

 

Data de l’activitat: 02 desembre 2020 a les 19:30

Conversa entre Gabriel Calderón i Joan Carreras en la contextualització del muntatge Història d’un senglar.

Conduïda per Juan Carlos Olivares (Recomana), tenim per davant una interessant conversa entre l’actor Joan Carreras i l’autor Gabriel Calderón que ens ajuda a contextualitzar i entender l’espectacle inspirat en l’obra de Shakespeare Ricard III, Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard), dins del Festival Temporada Alta.

Joan Carreras posa veu al protagonista, un actor que interpreta el famós personatge de William Shakespeare. Connecta’t al zoom del Festival per saber-ho tot sobre aquesta experiència que ha unit un director internacional amb un equip del país.

Recupera aquí la conversa

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) forma part de la proposta del Temporada Alta d’aquest any. L’espectacle auna el talent local amb talent de l’altre banda de l’oceà amb la figura de l’autor i director Gabriel Calderón. El director uruguaià va dirigir el Instituto Nacional de Artes Escénicas i actualment és coordinador de la Tecnicatura Universitaria en Dramaturgia de l’EMAD. Des de 2011 és membre del Lincoln Center Theater Directors Lab i artista resident al Théâtre des Quartiers d’Ivry a París. Per descobrir més sobre aquest creador i la seva companyia Complot us convidem a llegir aquesta llarga i profunda entrevista.

El Joan Carrera compta amb una dilatada carrrera davant els escenaris i des de fa temps s’ha convertit en una cara habitual dels escenaris i la televisió. Aquí podreu veure un recull de les seves millors intervencions.