Categories
Conversa De Grec a Grec

Els gossos · Entrevista amb Nelson Valente

 

Data de l’activitat: 21 octubre 2020 a les 21:45

Nous formats escènics d’interacció i apropament als públics

Amb motiu de l’espectacle Els Gossos, parlem amb el seu autor al voltant de les realitats més quotidianes que ens parlen de sentiments globals. El director argentí ens parla del seu propi mètode de treball per crear i portar a escena les seves obres, i també de com reacciona el públic davant de les seves propostes.

Recupera la conversa aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Nelson Valente és un dels directors i dramaturgs més destacats de l’Argentina.  Es va formar a l’EMAD i a la Escuela de la Fundación Teatro del Sur. Ha treballat com a director de diferents teatres i és creador de la Companyia Banfield, amb la que treballa seguint un mètode particular. Ell i la seva compayia treballen a modo de “banc de proves” assajant en un petit apartament. Tremendament observador de la realitat, Valente analiza el seu entorn més proper per explicar emocions i situacions globals.

Per primera vegada, Valente treballa amb en un espectacle en català, Els Gossos, amb un resultat, extraordinàri. Una proposta que posa als protagonistes davant del mirall de la seva vida acomodada i conformista, que es posa en crisi quan la Laura despata la mirada de la consciència.