Categories
Mots en viu

Birra literària amb Leticia Asenjo

 

Data de l’activitat: 17 juny 2022 a les 18:00

Birra literària amb Leticia Asenjo

Vine a descobrir “Divorci i aventura”, la primera novel·la de Leticia Asenjo mentre gaudeixes d’una cervesa Estrella Damm ben fresca!

El proper divendres 17 de juny a les 18h l’autora conversarà de manera distesa amb Esteve Plantada sobre aquesta novel·la que no deixa indiferent. Vine a acompanyar-los amb una birra i també podràs comprar els llibre per tal que te’l signi!

Divorci i aventura (La Segona Perifèria)

La vida és un ventall de possibilitats per a la Leti, una mare divorciada que ronda les quaranta primaveres. Cansada de tants anys de ser fidel a la fidelitat, ara tria i remena al mercat masculí de saldos, gangues i bons partits. Prova d’esquivar tares i no compra traumes, però el panorama a ple segle XXI és el que és: els homes que troba empetiteixen davant d’una dona lliure i autosuficient que, tanmateix, no pot deixar d’assenyalar en els altres problemes que ella també té. Aconseguirà trobar el desllorigador, el llast que arrossega? Còmica i sàvia, diàfana i sense ni una engruna d’innocència, Divorci i aventura afegeix diversió i alegria a la complexitat de la vida.

Dossier de públic