Principal-vella

Properes cites
CICLES

30 veus #aTRESCbandes

X

Converses a tres bandes amb 10 sectors de la cultura, a través de l'Instagram Live i al nostre canal de Youtube

El cicle #aTRESCbandes va tenir lloc entre març i juny del 2020, amb 10 sessions setmanals emeses en streaming a través del nostre canal d’Instagram i disponibles a través del canal Youtube del TRESC.

Volíem reflexionar plegats sobre les conseqüències que la crisi tindria per a la cultura, així com sobre les perspectives de futur -i potser oportunitats que s’obrien a tots els agents que intervenen en la seva cadena de valor: artistes i creadors, productors, exhibidors, distribuïdors, gestors, i, òbviament, els públics.

 

Espectacles
  • Properament
Activitats Relacionades
  • Properament

DE GREC A GREC amb el TRESC

X

Activitats culturals paralel·les a la programació del De Grec a Grec amb format online

L’Aula de Públics del TRESC programa activitats culturals paral·leles a l’itinerari De Grec a Grec: DeGrecAGrec amb el TRESC amb l’objectiu de donar continuïtat a la programació escènica entre les edicions 2020 i 2021 del Festival Grec, incentivar la compra d’entrades per als espectacles inclosos en #DeGrecAGrec i, principalment, generar i vertebrar comunitats de públics entorn d’aquesta programació escènica.

#DeGrecAGrec amb el #TRESC engloba una trentena de propostes, incloent xerrades, entrevistes, taules rodones, passejades per Barcelona, trobades amb equips artístics…

Totes les propostes del #DeGrecAGrec amb el #TRESC s’estructuraran a través de l’Aula de Públics (AP) del TRESC amb la intenció de generar i vertebrar comunitats de públics al voltant d’aquesta programació escènica. Una oportunitat per als espectadors de descobrir tot allò que es mou entre bambolines en cada espectacle o de profunditzar en els temes que es tracten en les obres (com el poder, el gènere, la violència o la memòria històrica, entre d’altres).

Espectacles
  • Properament
Activitats Relacionades
  • Properament

Agenda

Actualment no hi ha anotacions a l'agenda.
Què és l'Aula de Públics?

L’Aula de Públics
L’Aula de Públics és un espai de trobada per tots els públics de la cultura on aprendre -i desaprendre-. És parar atenció a l’oferta cultural d’una manera diferent: deixar de classificar la programació per espais que funcionen de forma independent i començar a mirar els punts que tenen en comú, transversalment. És casual que coincideixin temes entre exposicions, teatres, concerts, novetats literàries i estrenes de cinema? Quins punts en comú tenen una revista alternativa, una companyia convidada al TNC i un espectacle experimental a l’Antic Teatre? En una època de saturació d’informació i de fragmentació de propostes, de rapidesa en el consum i de digitalització de tots els àmbits de la vida, et convidem a participar d’un espai (físic i virtual) de reflexió sobre el que mirem. Volem donar-te eines per ser un públic crític amb la societat que t’envolta i sobretot, volem trencar les barreres que a vegades ens aturen a l’hora de participar d’un espai cultural que desconeixem. Busquem persones com tu, amb ganes de ser públic actiu, persones a qui interessin els processos artístics i implicar-se en el desenvolupament de la realitat cultural del nostre entorn. L’experiència cultural pot anar molt més enllà de l’assistència a un espectacle o un concert. Ens acompanyes?
Vols formar part del "Consell de Públics"?
Volem crear un grup de persones interessades en formar part dels processos creatius i que es vulguin implicar en la programació de les futures programacions de l'Aula de Públics. En les properes setmanes anirem concretant la fòrmula de participació, estigue atents!
Com funciona?
L’Aula de Públics és un programa obert i funciona com a recomanador. Amb el temps, volem esdevenir un espai on els espectadors i espectadores també proposeu connexions i cicles dins l’oferta cultural.  L’Aula de Públics s’estructura per semestres: de febrer a juny i de setembre a gener. Dins de cada semestre trobaràs diversos cicles temàtics. En cada cicle hem seleccionat unes propostes culturals a les quals pots assistir amb un avantatge utilitzant els descomptes que trobaràs a la pàgina web del TRESC. A cada un dels cicles també hi trobaràs activitats paral·leles que hem organitzat al voltant de les propostes culturals, amb l’objectiu de tractar amb profunditat la temàtica de les propostes culturals recomanades, així com altres recursos, entrevistes, bibliografia, etc. Com pots fer reserves?:
  • A l’apartat “Cicles”, desplega’n un per veure quines propostes d’espectacles i activitats conté. També pots trobar-les a “Agenda”.
  • Clica sobre una proposta de la web de l’AULA DE PÚBLICS.
  • S’obrirà la pàgina web del TRESC, aquí podràs veure quin descompte hi ha actiu per a l’AULA DE PÚBLICS i com utilitzar-lo.
  • Clica sobre el botó d’“inicia la compra” per poder accedir a la compra de l’espectacle o activitat.
Haig de formar part de la comunitat cultural del TRESC?
Per accedir a les activitats, cal que et registris a la web del TRESC com a soci free, però no cal que et facis soci de pagament. Pots registrar-te al següent enllaç: https://www.tresc.cat/registre/ Per accedir als descomptes per comprar entrades sí que és necessari fer-se soci de pagament del TRESC. Pots fer-te soci al següent enllaç: https://www.tresc.cat/registre/ Totes les reserves es fan a través de la pàgina web del TRESC. Pots accedir-hi clicant sobre els títols dels espectacles i les activitats.