Categories
Conversa De Grec a Grec

The National Body · Conversa amb Pau Masaló

 

Data de l’activitat: 13 desembre 2020 a les 20:00

Diàleg amb Pau Masaló, creador i director de l’espectacle

El programa De Grec a Grec 2020 ens porta l’espectacle The National Body a la Sala Hiroshima. Un espectacle que, com diu la propia sala “a partir del joc escènic amb un gimnasta, un entrenador i una veu en off, l’artista ens proposarà una reflexió sobre la instrumentalització del cos per part de l’Estat; un duel poètic-escènic entre la moral individual i l’ètica nacional, entre Caspar Hauser i Feuerbach”.

Amb motiu de la seva programació, hem fet un diàleg entre el seu director Pau Masaló i Gastón Core, director de la Sala Hiroshima.

Pots recuperar la conversa aquí

 

Dossier de públic

El Dossier de públics és una eina per aprofundir i conèixer millor els creadors i creadores que formen part de l’Aula de Públics, i de les temàtiques que aborden.

Pau Masaló és un director i dramaturg que barreja en els seus espectacles la seva faceta de dissenyador gràfic i de creador audiovisual, amb resultats força personals i diferenciadors. Els seus muntatges mai defugen el diàleg directe amb l’espectador i busquen sempre generar una sensació de comunitat efímera entre els artistes i els espectadors.

La Sala Hiroshima és un espai escènic dedicat a l’exhibició de les arts en viu i del pensament contemporani amb una de les programacions més atrevides i reflexives del panorama barceloní.