Categories
+QueMúsica

+QueMúsica · Magalí Sare

 

Data de l’activitat: 05 maig 2022 a les 19:00

+QueMúsica · Magalí Sare

T’esperem en un nou +QueMúsica a l’emblemàtic Barcelona Pipa Club del Barri de Gràcia per gaudir de Magali Sare i el seu últim treball: ‘Esponja’.

Vine al +QueMúsica i gaudeix d’una conversa amb la cantautora i un tast d’algunes de les cançons del nou àlbum… No t’ho perdis!

 

‘Esponja’:

La temàtica de les cançons d’aquest nou treball de Magalí Sare gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l’èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l’adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l’humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d’una cançó del seu germà.

A “Esponja” hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, que ja la vam descobrir amb el tema “Sempre vens assim”, produït per Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració és amb el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada “ETC”.

Dossier de públic