Categories
+QueMúsica

+QueMúsica · Espaldamaceta

 

Data de l’activitat: 28 abril 2022 a les 19:00

+QueMúsica amb Espaldamaceta

Espaldamaceta ens acompanyarà als +quemúsica del TRESC per a presentar-nos en exclusiva, i un dia abans de la seva publicació, el seu nou treball: ‘Yo y Espaldamaceta’.

Vine i sigues el primer a conèixer algunes de les noves creacions i les seves interioritats més íntimes.

‘Yo y Espaldamaceta’

Per a compondre les cançons d’aquest disc José Juan va partir d’unes certes limitacions: Cançons amb un tempo de 60 bpm. Només dues cordes alternades. Dos compassos abans d’entrar. Res de cors, gens d’instrumentació. Veu i guitarres com a únics aliats. I, encara que durant un temps el va atreure la idea d’endinsar-se en una gravació convencional, amb metrònom, provant cors, baixos, i bateries, al final va decidir suprimir tot. I va ser així com va néixer Yo y Espaldamaceta, un disc en el qual ha aconseguit reconciliar-se amb si mateix, un disc d’acceptació, sense retrets ni inseguretats.

+QueMúsica, el cicle de trobades que dona l’oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L’objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l’any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l’entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

Dossier de públic