Categories
Espectacle

Malalts del Cel · Sisa – FESTIVAL GREC

 

Data de l’activitat: 20 juliol 2022 a les 22:00

Malalts del Cel · Sisa – FESTIVAL GREC

L’últim disc de Jaume Sisa, ‘Malalts del cel’, puja a l’escenari del Festival Grec per ser interpretat per grans amics del mestre galàctic.

Un any més la presentació de la programació del Festival Grec arriba amb sorpreses per a la comunitat TRESC: enguany tornarem a programar un espectacle a l’escenari del Teatre Grec.

‘Malalts del cel · Sisa’ és una celebració de l’univers musical de Jaume Sisa en què un seguit de músics, admiradors i deutors del mestre, reinterpretaran les cançons del seu últim disc, `Malalts del cel’, fins ara mai presentat en directe. Jaume Sisa és un dels noms de l’escena musical de la Barcelona dels anys setanta que han esdevingut un referent on emmirallar-se. Va editar el seu primer senzill el 1968, `L’home dibuixat’, i ha publicat àlbums mítics com `Qualsevol nit pot sortir el sol’ (1975) o `Sisa & Melodrama’ (1980). El 2016 Sisa publica `Malalts del cel’ i hi aboca gairebé totes les cançons en què havia estat treballant durant els darrers anys. Sospita que serà el seu últim disc. El 2019, quan les sospites són ja evidents, Quimi Portet i Guillem Gisbert coincideixen en dur a escena aquest àlbum i retre així homenatge al cantautor. Ara, sis anys després, una banda de músics i intèrprets de diferents generacions i procedències tocaran `Malalts del cel’ en nom de Jaume Sisa.

 

Una coproducció de Grec 2022 Festival de Barcelona i TRESC – Comunitat de Cultura. Amb la col·laboració de Fina Estampa i TBC Produccions.

Dossier de públic