Categories
+QueMúsica

Joan Chamorro i Èlia Bastida · Presentació Festival Itinera

 

Data de l’activitat: 10 maig 2022 a les 19:00

Joan Chamorro i Èlia Bastida · Presentació Festival Itinera

Et presentem un +QueMúsica ben especial amb uns convidats i una proposta de luxe: Joan Chamorro i Élia Bastida, grans referents del Jazz local i la Sant Andreu Jazz Band, seran al Barcelona Pipa Club de Gràcia per presentar-te, en exclusiva, el Festival Itinera i els packs culturals que el TRESC i Itinera t’hi oferiran a l’edició d’enguany.

Vine a gaudir d’una conversa ben especial entre Chamorro, Bastida i Marcel Marata, director del festival, i descobreix, tot fent un recorregut musical a través dels diferents gèneres del Jazz, com sonarà el Festival Itinera i els itinerars culturals d’Itinera i TRESC.

El Festival Itinera Parlem és un projecte creat entre l’Associació de Micropobles de Catalunya i Aktive. Els objectius del Festival, son donar a conèixer els Micropobles i els seus encants acompanyats de música de qualitat en petit format. En aquest projecte hi participen músics de Jazz, Blues, Gospel i Soul entre altres estils i col·laboren grans referents de la música catalana com la Fundació Jazz Clàssic, Joan Chamorro i músics que han tocat a la Sant Andreu Jazz Band, la Societat de Blues de Barcelona i el Harlem Jazz Club.

Dossier de públic