Categories
InSitu

Visita guiada exclusiva “Sorolla, una nova dimensió”

 

Data de l’activitat: 18 abril 2024 a les 18:00

El 7 de febrer de 2024 va arribar a Barcelona la gran exposició dedicada a Joaquim Sorolla, un dels pintors d’entre segles més celebrat a nivell mundial, per commemorar el centenari de la seva mort. La producció de Layers of Reality ja s’ha vist a La Base de la Marina de València amb un èxit important de públic.

“SOROLLA, UNA NOVA DIMENSIÓ” és un homenatge a l’artista valencià a través de les tecnologies expositives de nova generació que el moment actual ens facilita gràcies a una museografia didàctica i interactiva amb projeccions immersives 360º, realitat virtual, instal·lacions digitals, escenografies i altres recursos tecnològics.

Una proposta rica i innovadora adreçada als públics més exigents i convençuts, però també als nous públics, més allunyats de l’oferta cultural convencional, a través d’una posada en escena acurada i sensorial que apel·la a les emocions, ofereix una nova mirada conceptual i introdueix nous artistes digitals reinterpretant l’obra de Sorolla, sense oblidar el rigor científic i acadèmic.

L’exposició, dins de la programació de l’ANY SOROLLA, es podrà visitar a partir de febrer al Centre d’Art Amatller, el nou espai expositiu de més de 1.000 metres quadrats ubicat a la Casa Amatller de Passeig de Gràcia, a la modernista “Mansana” de la Discòrdia.

Dossier de públic