Categories
InSitu

Visita guiada a l’exposició “Becoming Elvis” & Becoming Marilyn”

 

Data de l’activitat: 14 març 2024 a les 18:00

La doble exposició “Becoming Marilyn & Becoming Elvis” porta, per primera vegada a Barcelona, fotografies de Marilyn Monroe, d’André de Dienes, i d’Elvis Presley, d’Alfred Wertheimer. L’exposició està organitzada per Fotonostrum, en col·laboració amb MUUS Collection, una col·lecció d’arxius fotogràfics amb seu als Estats Units dedicada a col·leccionar i donar a conèixer arxius que marquen importants punts d’inflexió en la història.

Un viatge inoblidable a través de la vida i el llegat d’aquestes dues llegendes immortals, aquesta doble exposició permetrà als visitants explorar els moments més íntims d’Elvis i Marilyn i a la vegada descobrir els secrets que s’amaguen darrera del seu impacte cultural. Des dels primers dies de Marilyn com a model fins a la revolució del rock and roll d’Elvis, “Becoming Marilyn & Becoming Elvis” traslladarà als visitants al moment en què aquestes dues icones es van convertir en estrelles.

També és important destacar, que els visitants i fans d’aquest dos grans mites podran adquirir la majoria de les obres exposades a la galeria i espai expositiu, FotoNostrum. Son fotografies originals vintage i signades pels fotògrafs.

Dossier de públic