Categories
+QueMúsica

+QueMúsica · Especial Mishima – Presentació Videoclip

 

Data de l’activitat: 17 octubre 2023 a les 19:00

MISHIMA I ARTUR TORT Inauguren la nova temporada 2023-24 dels +QueMúsica del TRESC amb una ocasió ben especial.

Una trobada íntima i propera amb els membres de la banda i els creadors del vídeoclip, una conversa distesa al voltant de la música on també podrem escoltar en format acústic algunes de les cançons del seu últim disc.

Més enllà del mercat i les seves suposades lògiques, Mishima tornen a sorprendre amb l’estrena -un any i mig després de la publicació de L’aigua clara (TRIS, 2022)- del primer videoclip d’aquest nou àlbum. Tal i com van fer amb Menteix la primavera, sens dubte un dels cims estètics de la seva trajectòria, la banda barcelonina ha tingut el plaer de comptar amb la direcció d’Artur Tort, darrer Premi César a la Millor Fotografia per Pacifiction (Albert Serra, 2022). A ningú estranyarà doncs que els protagonistes del metratge tornin a ser David Carabén i Flora Saura. Sota la mirada de Tort, Mia Khalifa -la cançó- es transforma en una peça audiovisual de primer ordre.

Rodat en una Venècia nocturna i espectacularment buida , Mia Khalifa desborda el llenguatge del videoclip i serveix de contrapunt per a una cançó que pren com a punt de partida la cèlebre actriu nord-americana d’origen libanès per fer-nos veure l’estrany triangle que formen la mentida, l’amor i la mort.

Estem, en definitiva, davant d’un exercici cinematogràfic que en sublima un altre de musical: el de la depuració de la forma que consolida L’aigua clara. Un disc que David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) -ara també amb Bernat Sánchez (teclats)- portaran el proper 12 d’octubre a Udine (Itàlia) per actuar al festival SunsEurope.

Dossier de públic