Categories
Primera Fila

Primera Fila amb Joan Pera

 

Data de l’activitat: 06 febrer 2023 a les 19:00

Engegem aquest 2023 amb un nou programa propi TRESC!

Comencem l’any amb un nou cicle anomenat ‘Primera fila’ i en aquesta ocasió el convidat estrella per encetar aquesta producció serà un dels actors més estimats i reconeguts de casa nostra per la seva llarga trajectòria, dedicació i entrega al públic: en Joan Pera, qui es troba protagonitzant ‘Júnior‘ al Teatre Condal fins al 16 d’abril.

Júnior és la nova comèdia esbojarrada escrita pel duet Hèctor Claramunt i Joel Joan, que presenta al Molt Honorable senyor Magí Folgueroles, interpretat per Joan Pera, un expresident que, gràcies al curiós humor de la Mort, descobrirà que és posar-se a la pell de l’altre i aprendrà a anar amb compte amb tot allò que desitja. L’espectacle està protagonitzat per Joan Pera, i completa el repartiment amb Fina Rius, Paula Vives, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina i Clara Giralt.

Primera fila és un programa en format entrevista que organitza trobades amb personalitats del món de la comunicació, la societat i la cultura en general, les quals s’acompanyen de molts riures i un bon beure. Una altra novetat és el lloc que acull aquest nou cicle, l’Atinga Fàbrica Estrella Damm es presta com a residència d’aquesta activitat amb la seva Sala de Bàscules.

Curriculum vitae Joan Pera

Joan Pera, ha treballat tota la seva vida per a l’espectacle, gran part d’ella per al teatre i gairebé sempre dins del gènere de la comèdia, convertint-se amb l’actor que més ‘bolos’ ha fet arreu de tot el territori català. Conegut també per la seva faceta d’actor de doblatge de personatges com Woody Allen o Mr. Bean, ha realitzat papers per a sèries i cinema, generalment per a Catalunya, i alguns llargmetratges. A més a més, ha presentat diversos programes de televisió i ha treballat en el món de la ràdio amb programes com ‘Partint Peres’, el qual va protagonitzar amb el seu fill Roger Pera. Li ha estat concedida dues vegades La Creu de Sant Jordi de La Generalitat de Catalunya, una l’any 2015 per ser considerat un dels intèrprets més populars en el món de l’espectacle a Catalunya i l’altre el passat 2019 amb el PREMI GAUDÍ D’HONOR d’aquell mateix any. I l’any 2018 se’l va guardonar com a millor actor en un llarg programa de ficció en el Festival Internacional de Televisió de Montecarlo per la seva interpretació del violoncel·lista Pau Casals en la pel·lícula espanyola ‘La força d’un silenci’ de Manuel Huerga.

Deixaràs que t’ho expliquin?, no et perdis a Joan Pera a Primera fila!

Dossier de públic