Categories
Primera Fila

Primera Fila amb Ivan Labanda

 

Data de l’activitat: 15 novembre 2023 a les 19:00

Arriba l’últim Primera Fila de l’any!

En aquesta ocasió, David Sabaté entrevistarà a Ivan Labanda:

Artista multidisciplinar guardonat amb quatre Premis Butaca, Premi Teatre Barcelona com a Millor Actor Protagonista en un Musical i el Premi RTVE de Cultura en reconeixement a la Trajectòria Artística.

Ha estrenat més de 65 espectacles. Entre els últims destaquen els protagonistes: Billy Flynn a Chicago (actualment al Teatre Apolo, Madrid), Albin/Zaza a La jaula de las Locas, Don Lockwood a Cantando Bajo la Lluvia o Emcee a Cabaret.

A Televisió ha intervingut en diverses sèries i ha presentat el seu propi programa: Labanda Sonora. Ha estat professor d’interpretació a Operación Triunfo i també ha protagonizat els espais Polònia, Crackòvia, Chingoles, APM? o Leonart. Ha intervingut en sèries de ficció com Com Si Fos Ahir, Veneno, Porca Misèria o Laberint d’Ombres.

Ha doblat més de 450 pel·lícules prestant la seva veu, entre d’altres, als protagonistes de les sagues: Thor, Vegadores, Spider-Man, Super Mario, Barbie, Men in Black, Los Juegos del Hambre, Divergente, Paddington, Indiana Jones, Creed, La Lego Pel·lícula, The Batman, Frozen, Trolls, Stranger Things, The Idol..

És veu habitual a Espanya dels actors Chris Hemsworth, Andrew Garfiels, chris Pratt, Shia LaBeouf, Ryan Gosling, Josep Gordon-Levitt, Justin Timberlake, Ben Whishaw, Michael B. Jordan, Paul dano, Miles Teller, Lin-Manuel Miranda, Abel Makkonen (The Weeknd)…

Ha escrit i dirigit peces audiovisuals com el recent videoclip Lobo per a Elena Gadel (seleccionat a diversos festivals de Cinema i guardonat com a Millor Videoclip al Festival Sensei de Japó), és director d’actors a la sèrie Projecte Beta, a la pel·lícula Robot Dreams de Pablo Berger (guanyadora al Festival d’Annecy i seleccionada al Festival de Cannes) i a la sèria Under The Sofa (actualment en pre-producció).

No et perdis aquesta oportunitat i vine a conèixer a Ivan Labanda mentre ens prenem una cervesa! Durant la trobada sortejarem entre el públic assistent un golden pass per assistir a tots els Primera Fila de 2024 de franc, i una invitació doble pel concert de Nadal del TRESC amb la Judit i la Meritxell Neddermann!

Dossier de públic