Categories
+QueMúsica

Maruja Limón · +QueMúsica

 

Data de l’activitat: 13 març 2024 a les 19:00

Gaudeix de la presentació única i exclusiva per al TRESC de l’últim single de les Maruja Limón. Entrades molt limitades!

El sextet de les barcelonines Maruja Limón, ja referents al nostre país, no necessita carta de presentació. Porten la festa allà on van fent-nos ballar amb la seva rumba catalana, pop i flamenc i són un altaveu dins la nostra escena musical per llençar missatges reivindicatius. Amb una trajectòria que parla per si sola, tornen amb un treball musicalment explosiu, acompanyat de lletres que oscil·len entre la sensibilitat i la ironia, que busquen abordar temàtiques personals i socials. ‘DIME PA QUÉ’, produït per Tato Latorre (La Pegatina, Antonio Orozco, …), és una rumba quinqui que posa en qüestió el món del postureig en què vivim. Un repàs a aquelles actituds que s¿enfoquen més en cuidar el que diuen de nosaltres que de cuidar-nos a nosaltres mateixes. En definitiva, allò que fem més per aparentar que per convicció.

Entrades molt limitades per a la presentació exclusiva de Maruja Limón al Pipa Club. No t’ho perdis!

T’esperem al Barcelona Pipa Club en un nou +QueMúsica, el cicle de trobades que dona l’oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L’objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l’any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l’entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

Dossier de públic