Categories
Activitat pròpia

Maridatge Enomusical #MMVV23

 

Data de l’activitat: 16 setembre 2023 a les 12:30

MARIDATGE ENOMUSICAL AMB VINS DO CATALUNYA*

Artistes convidats: SARA TERRAZA + JU + ALBERT LAX

Dissabte 16 de setembre de 12:30h a 14:00h, a l’Orfeó de Vic.

Si una cançó et recorda a una pel·lícula, per què no hauria de recordar-te a un vi? Ens agrada fer-te jugar amb els sentits i en aquesta ocasió volem que treballis l’oïda i el gust! Perquè, si beure un vi i escoltar música ja són moments especials per si mateixos, imagina’t fer-ho alhora i amb música en directe amb alguns dels artistes de l’escena musical del moment.

Un sommelier especialitzat guiarà un tast de 3 vins de 3 cellers de la Denominació d’Origen CATALUNYA maridats amb les cançons de 3 artistes catalans que tindrem l’honor de poder escoltar en directe. Gaudirem així d’un recorregut sensorial per la Catalunya vitivinícola.

Per acompanyar el vi, també s’oferirà un tast de productes de l’Agrobotiga el Rebost Pagès de la Cooperativa Plana de Vic

SARA TERRAZA
Nascuda a Barcelona, Sara Terraza debuta com a cantant solista amb 17 anys al programa televisiu ¿Oh Happy Day”, i inicia llavors la seva trajectòria professional. No és fins al 2023 que publica el seu primer disc titulat ¿Ja ploraré després”, produït per Dani López. Amb un univers sonor molt variat, la cantautora vol plasmar a través de les seves composicions la transició musical i personal que ha viscut els últims anys.

JU
Cantant, compositora i actriu nascuda a Gurb (Osona) al 1992. Formada al Conservatori de Vic va començar a composar amb guitarra i piano pel sol fet de gaudir una estona amb ella mateixa. Així va néixer ¿El món es mou” i tres anys després ¿Bandera blanca” (fins a 2019). Dos projectes que la van portar a descobrir i posar els peus el panorama músical català, guanyant el premi Èxit per l’Enderrock i obtenint vàries nominacions als premis Arc i els Premios Mint. Actualment està presentant la gira “Entre la Terra i el Cel”, on inclou cançons pròpies i poesia d’autors com Clementina Arderiu, Maria Mercè Marçal, Jaume Coll i Pere Vilanova.

ALBERT LAX
Albert Lax és d’aquells artistes que destaquen per la dedicació i cura amb què s’entrega a la música. Després d’abocar el seu potencial amb el primer LP, “The Deepest String” (2017) i la madurada consecució de “Goldmund” (2020), ha presentat un doble single ‘Fred’ (2022) i ‘Espurnes'(2021), els seus primers treballs en català produïts per Quimi Portet, i ara prepara el llançament del que serà el seu primer llarga durada en català… que ens presentarà en excluisva al Maridatge Enomusical.

 

Dossier de públic