Categories
+QueMúsica

Dan Peralbo i el Comboi · +QueMúsica

 

Data de l’activitat: 25 abril 2023 a les 19:00

Tot va començar als carrers de Londres, Dan Peralbo hi tocava com a músic de carrer i va començar a composar les primeres melodies del què seria el seu primer àlbum en solitari “Cosquis My” (gravat des de l’armari de la seva habitació). Amb un rock-pop-techno-hardcore-trap-bues-reggaeton molt personal i en català, el jove Torellonenc defensarà el projecte acompanyat d’una banda de luxe amb els músics Albert Rams (Falciots Ninja i MINE!), en Pol Villegas i l’Aleix Vilarrasa (excompanys de grup amb Dan Peralbo a ¿Flipats” i actuals membres de “Wood”).

 

Vine al +QueMúsica i descobreix una de les promeses de l’escena nacional. Gunaydors del sona9 2022 organitzat per la revista Enderrock!

 

T’esperem al Barcelona Pipa Club en un nou +QueMúsica, el cicle de trobades que dona l’oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L’objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l’any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l’entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

Dossier de públic