Categories
Activitat pròpia

Concert de Nadal del TRESC · Judit i Meritxell Neddermann ‘Present’

 

Data de l’activitat: 14 desembre 2023 a les 20:00

Torna el Concert de Nadal del TRESC la cita especial de l’any en la qual, les sòcies i els socis del TRESC, ens envoltem de la música i esperit nadalencs i celebrem ser membres de la comunitat de cultura més gran del país!

L’has gaudit cada any i, enguany, volem regalar-te l’oportunitat exclusiva de viure una d’aquelles especials i màgiques ocasions que faran que el record del Nadal de 2023 perduri en els anys.

En aquesta trobada tan esperada ens acompanyarem de les germanes Judit i Meritxell Nedermann qui recuperaran, únicament per aquesta ocasió, les cançons d’un dels seus àlbums més celebrats: el nadalenc “Present”. Un regal de Nadal que volem que et regalis a tu i a la teva família per gaudir, plegats, d’una vesprada única… inigualable! Inaugurem l’època més màgica de l’any per celebrar, en comunió familiar, el “present” del Nadal.

“Present” · Judit i Meritxell Neddermann

Les germanes Neddermann presenten per primera vegada un disc concebut i treballat conjuntament. Nadales de sempre arranjades i també una peça original, un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l’ocasió. Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor, però que al llarg del recorregut han conegut paratges diferents. Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s’han sentit i compartit durant el Nadal. L’esperit obert les ha conduït també a incloure una cançó originària de Veneçuela, comptant amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno.

El disc compta amb les col·laboracions de Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero al contrabaix. Un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable.

Obertura de portes a les 19:30h.

Dossier de públic